Gelimiteerde oplagen, ONE OF A KINDS en STUDIES

Een selectie van mijn werk is beschikbaar voor geïnteresseerde kopers. Werken kunnen worden afgehaald in mijn atelier of wereldwijd worden verzonden. 

 

Gelimiteerde oplages

Foto’s kunnen worden gekocht als professionele afdruk van hoge kwaliteit in drie verschillende formaten. Het maximum aantal exemplaren per oplage wordt vastgesteld op 10 tot 25 stuks, afhankelijk van de herkomst van het werk. Elk exemplaar wordt genummerd en ondertekend. In overleg kan ook gekozen worden voor een complete afwerking met passepartout en frame. De mogelijkheden en kosten voor deze afwerking verschillen per werk en gaan in overleg.

Collages kunnen worden gekocht als professionele afdruk van hoge kwaliteit in drie verschillende formaten. Het maximum aantal exemplaren per oplage wordt vastgesteld op 10 tot 25 stuks, afhankelijk van de herkomst van het werk. Elk exemplaar wordt genummerd en ondertekend. In overleg kan ook gekozen worden voor een complete afwerking met passepartout en frame. De mogelijkheden en kosten voor deze afwerking verschillen per werk. Voorlopig zijn de originele collages niet te koop, met uitzondering van collagestudies en de zogenaamde ‘one of a kinds’.

 

Studies

Studies voor nieuwe collages, losse collages, die geen deel uitmaken van een serie en foto afdrukken in afwijkende formaten zijn ook te koop. De gebruikte materialen, grootte en prijs verschillen en zijn afhankelijk van het type werk. Elk uniek stuk wordt gesigneerd.

geïnteresseerd? Stuur me gewoon een e-mail – info(at)maartjeansems.de – en we kunnen praten over de mogelijkheden. Ik help je/u graag verder! 

Weet je het nog niet?  Om een goede indruk te krijgen van mijn werk, en de huidige beschikbaarheid van originele werken en studies die te koop zijn, kan een bezoek gebracht worden aan mijn atelier. Neem van te voren even contact op om een afspraak te maken: info(at)maartjeansems.de.